12 de gener del 2009

Al cel, pels entrepans

Darrerament les sorpreses virtuals m'han arribat via Facebook, el famós llibre de cares. I una d'aquestes sorpreses, que no l'única, ha estat descobrir el grup "Jo també he menjat un entrepà de Can Boada"... actualment amb 1.125 membres.

La foto d'aquí al costat i el text d'aquí baix els he tret d'aquesta iniciativa facebookera no apta per a persones atrafegades. M'ha agradat la referència celestial lligada amb els entrepans del meu pare...: "Entrepà no se si és la millor paraula per descriure les creacions meravelloses del respectat senyor Boada, que encara que sigui un jubilat que podria estar retirat a caseta, segueix al peu del canó dia rere dia per fer que la nostra boca pugi al cel per uns instants."

9 comentaris:

Mon ha dit...

jo també he menjat entrepans de can Boada, (de sobrasada amb formatge)no un , ni dos, ni tres...molts

P ha dit...

Eduard, jo també he menjat entrepans a Can Boada!!!! Eren els millors!!!!Encara els recordo des de l'època universitària als setanta.

Una abraçada des de Flix

Pere Muñoz

Miamimemata 2.0 ha dit...

Yo que quieres que te diga hice la mili en Tarragona pero no recuerdo los nombres de los bares donde me comía los bocatas, pero no me extrañaría haber caído por ahí alguna vez.
A10

Mon ha dit...

Per cert em deixava una coseta.....si els entrepans eren famosos, no vull deixar d'esmentar els coctels dins una formigonera en algunes festes de barri tarragonines. Qui sap podriem proposar a l'ajuntament Mont-rogenc convidar-lo a fer un coctel per algun esdeveniment, salutacions

Xapix ha dit...

bon Nadal i Pròsper 2009

Unknown ha dit...

Bon Nadal!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Doncs jo mai he menjat entrepans a Can Boada :(

Vaja senyoret, no me diga que s'ha prés la molestia de llegir fins a aquell post del mes de setembre i que a més coneix Alcoi i el seu café licor...

Vientomi ha dit...

Jo també he menjat entrepans a can Boada!!! I qui no ho fet s'ho perd!

Anònim ha dit...

Si n'he arribat a menjar entrepans a Can Boada en els darrers anys! Feia ja temps que hi tenia ganes d'anar, i en quant hi vaig anar per primer cop ja va ser un no parar, he engalipat a tots els amics de la universitat!

De fet, li vaig arribar a dedicar un post i tot!