1 de setembre del 2011

Poesia a la frontera

Coberta del llibre.
Les 304 pàgines de l'antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana de Poesia a la frontera peten fort. El llibre ha engegat el seu recorregut vital al Matarranya d'Octavi Serret, de Vall-de-roures. Poesia a la frontera, està editat per March Editor i coordinat per Santi Borrell, l'autor d'Els dies a les mans. La valenta sincronia entre Octavi Serret, Cisco Sánchez i Santi Borrell ha estat la que ha fet possible aplegar tants i tants poetes en aquest volum trencador (de fronteres).

Alguns dels meus poemes els vaig presentar a Mont-roig en l'acte "Sou terra, sou poble", ara amb aquesta antologia se'n podrà fer un tastet, un tastet en molt bona companyia. Bé,  mentrestant us deixo amb l'Antón Castro, el Ricard Garcia i el Francesc Mompó que en parlen al seu blog, i amb l'Anna Canalda, que ens recita un dels seus poemes, "Rosada humida":


Poesia a la frontera. Antologia de poetes en llengua catalana, aragonesa i castellana. Santi Borrell (coord.). March, en col·laboració amb Serret i l'Associació Cultural del Matarranya. El Vendrell.