14 de juny del 2009

PAM 2008-2011

A Mont-roig cal valorar com a una eina interessant el Pla d'Acció Municipal 2008-2011, especialment pels petits i grans flaixos que ens aporta aquest document.
L'edició de les obres guanyadores del veterà concurs literari Vila de Mont-roig -amb 28 anys de vida- és un d'aquests petits flaixos, ja que aquesta és una de les actuacions més novedoses que en matèria de cultura recull l'esmentat document municipal.
L'anar posant a l'abast del poble aquest material és una bona pensada.

4 comentaris:

1000 i 1 900 ha dit...

Vaig anar a l'entrega del passat any, va estar força bé, aquest quasi que ni en vaig enterar de l'entrega de premis, és més tinc entes que hi va haver poca participació, no es va incentivar o obligar a participar els alumnes com l'anterior edició, crec que s'està morint i aixó que l'any passat l'alcalde parlava d'editar.

Mon ha dit...

particularment crec que els premis literaris a Mont-roig pateixen una malaltia des de fa molts anys, una malaltia terminal i que cada legislatura o millor dit cada entrega de premis ens omplen el cap de promeses, però nois la cultura no dona diners. I aquest ajuntament desgraciadament de incultura molta

Judit ha dit...

Eis Eduard! És cert el que diuen els anteriors comentaris. Cada any el concurs literari perd una mica de rellevància i crec, que és una llàstima. Ës una convocatòria maca, més que tot, pel que dius tu, per recuperar patrimoni, i per incentivar una mica les inquietuts literàries. Però, s´ha de fer una bona "venda de producte", potenciar-lo i millorar-lo. Només així tindrem un Concurs Literari com cal i ens mereixem.
Petonets.

Eduard Boada ha dit...

A punt d'esgotar el 2011, sembla que les idees expressades al PAM sobre aquest concurs eren només paraules, i res més. I és una llàstima.